Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dcéra Demi Moore Tallulah (20) bojuje s alkoholom a drogami
Zdielať na

Dcéra Demi Moore Tallulah (20) bojuje s alkoholom a drogami

Zdroj: SITA

Tallulah Willis, dcéra americkej herečky Demi Moore a jej bývalého manžela Brucea Willisa, je od konca júla v liečebnom zariadení Dawn at The Meadows v Arizone. Dôvodom je jej závislosť od alkoholu a kokaínu.

"Tallulah v podstate dostala od rodičov ultimátum. Chystali sa jej všetko zobrať," uviedol pre magazín People nemenovaný zdroj.

Dôvodom závislosti len dvadsaťročnej blogerky bol okrem iného i rozvod jej rodičov v roku 2000. Zatiaľ čo jej nemenovaná bývalá spolužiačka zo strednej školy tvrdí, že Tallulah mala problémy vyrovnať sa s rehabilitáciou a následným pobytom v odvykacom zariadení, ktorý absolvovala jej matka v roku 2012.

Samotná Tallulah pritom priznala, že jej diagnostikovali dysmorfofóbiu - chorobný strach z vlastnej škaredosti.

SITA

Demine vzťahy

Demi Moore je známa napríklad z filmov Duch, Zopár správnych chlapov, Neslušný návrh, Šarlátové písmeno, Striptíz, G.I. Jane, Krádež diamantov či Margin Call.

Jej prvým manželom sa v roku 1980 stal spevák Freddy Moore, s ktorým sa však po piatich rokoch rozviedla. O dva roky neskôr sa vydala za Brucea Willisa, s ktorým má tri dcéry - Rumer, Scout a spomínanú Tallulah. Ich vzťah trval do roku 2000.

Vlani sa rozviedla aj s tretím manželom, hercom Ashtonom Kutcherom, za ktorého sa vydala v roku 2005.

SITA

Bruceove deti

Bruce Willis sa preslávil najmä ako John McClane zo série akčných filmov Smrtonosná pasca. Zahral si aj v snímkach Posledný skaut, Smrť jej pristane, Pulp Fiction: Historky z podsvetia, Dvanásť opíc, Piaty element, Armageddon, Šiesty zmysel, Môj sused zabijak, Vyvolený, Môj sused zabijak 2, Sin City - mesto hriechu, Nabiť a zabiť, The Expendables, RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční, Expendables 2, Až vyjde mesiac, Looper, Red 2 alebo G.I. Joe 2: Odveta.

Willis má okrem troch dcér s Demi Moore aj ďalšie dve dcéry s modelkou Emmou Heming, ktorú si vzal v roku 2009.

Súvisiace články

Najčítanejšie