Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Martinka z Turca (31) je kosť a koža! Nemá prácu ani deti
Zdielať na
Showbiznis

Martinka z Turca (31) je kosť a koža! Nemá prácu ani deti

Vychudnutá, bez detí, rozhádaná s celou rodinou. Tak by sa dalo charakterizovať rozpoloženie, v akom sa momentálne nachádza niekdajšia televízna hviezda Martinka z Turca, píše denník Nový Čas.

Martina z Turca žije so svojím manželom Martinom Chovancom (32) v lese, kde majú postavený stan. Ešte pred časom síce plánovali, že ujdú to cudziny, ale z toho napokon zišlo. VIAC TU.

Problémy sa začali po tom, ako Martinke odobrala sociálka jej tri deti. Vyostrili sa spory s jej mamou Annou aj so svokrovcami. Bližšie podrobnosti však uviesť odmietla.

"Predierame sa životom. Najprv si musíme vyriešiť ubytovanie. Keby sa voľakto zľutoval a prispel mi nejakými peniazmi," povedala bývalá hviezda reality show pre denník Nový Čas.

Vzápätí dodala, že si s manželom plánovali kúpiť chatku za 20-tisíc, ale keďže sú obaja nezamestnaní, nedostali vraj v banke pôžičku.

Zlé životné podmienky sa podpísali aj pod to, že Martinka nemá so svojimi deťmi, ktoré sú v detskom domove v Ružomberku, prakticky žiaden kontakt. Občas jej vraj zavolá jej najstaršia dcéra Barborka, ale to je tak všetko.

Nie vždy mala Martinka z Turca stresový a zlý život. Na Vianoce u Zuzaniakovcov vždy panovala dobrá atmosféra, dokonca sa piekli koláče. POZRITE SI VIDEO.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk, Nový Čas

Zdielať na

Najčítanejšie