Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nemá rada biele miesta, Vačková (44) sa opaľuje nahá
Zdielať na
Showbiznis

Nemá rada biele miesta, Vačková (44) sa opaľuje nahá

Zdroj: archív

Niekto musí chodiť za žúrmi na pláži do zahraničia, Zuzke Vačkovej stačí na svoju záhradu. Nie je to všetko ale len o zábave, o takú záhradu sa treba aj starať. Po náročnej práci však nasleduje zaslúžený oddych a tým je pre Zuzku opaľovanie...

Herečka sa stará o svoje dve deti, zvláda veľký rodinný dom a dokonca aj celú záhradu. Hoci v súčasnosti nemá oficiálne žiadneho záhradníka teda nápadníka... Zuzke je fajn, dokonca sa opaľuje vo veľkom štýle - nahá.

"Keď si ľahnem na zem, kto ma tu vidí. Tuto sused ma krásnu ženu toho nezaujímam, ten sa na mňa môže vykašľať, môj brat je môj brat a tým som skončila. A dcéra ma už videla hore bez," vysvetľuje Vačková.

A aby to nebolo len také opaľovanie, urobila si Zuzana v záhrade vlastnú pláž. Nie obyčajnú, ale pieskovú. "Ja milujem keď urobia beach party, proste keď navozia piesok a navodí sa leto, prečo si to neurobiť doma? Deti tu veľmi rady ležia," dodáva.

Ale nielen o žúroch je Zuzkina záhrada, polieva trávnik, stará sa o kvety a dokonca pleje burinu bez rukavíc. "Tu mám paradajky v počte 6 kusov.....to keď zarodí, toho je tu strašne veľa zásobujem celu ulicu," dodáva Vačková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Erika Barkolová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie