Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Spevák Ricky Martin (43) údajne zahynul pri tejto strašnej nehode
Zdielať na
Hudba

VIDEO: Spevák Ricky Martin (43) údajne zahynul pri tejto strašnej nehode

Je spevák Ricky Martin (43) mŕtvy? Na internete sa objavilo video z jeho tragickej smrti pri fatálnej autohavárii. Jeho skon vo videu potvrdila i polícia, ktorá jeho smrť údajne vyšetruje.

Pred dvoma dňami sa na internete objavilo video, ktoré je údajne dôkazom toho, že milovaný spevák a otec dvoch maloletých detí už nie je medzi nami. Pre Rickyho Martina sa mala stať osudná havária, pri ktorej ho vymrštilo z auta.

V spomínanom videu sa k nehode vyjadruje i člen policajného zboru, ktorý hovorí priamo k novinárom a oboznamuje ich s detailmi tragickej kolízie.

Po zverejnení videa nastala všeobecná panika najmä zo strany fanúšikov slávneho Portoričana. Našťastie, celé video je jeden veľký podvod! Spevák je živý a zdravý a stal sa terčom čierneho internetového humoru ako mnoho celebrít pred ním. Žiadne dôveryhodné zahraničné médiá hrôzostrašnú nehodu nepotvrdili, a tak nie je dôvod na paniku.

Ricky Martin zdraví fanúšikov zo svojho dovolenkového neba

Facebook/ Ricky Martin

Navyše sa na oficiálnom konte na facebooku, kde má viac ako 8 miliónov fanúšikov, ozval svojim priaznivcom i sám spevák. Na sociálnej sieti zverejnil dve nové fotografie z exotickej dovolenky, ku ktorým napísal "Zdravím vás z neba." Ricky Martin tak možno svojsky reagoval na poplašnú správu o svojom úmrtí.

Minulý rok médiá pochovali i Kevina z filmu Sám doma: Morbídne! Svet obleteli fotografie mŕtveho Macaulay Culkina (34)!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie