Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kali (31) začal rapovať po tragédii v rodine
Zdielať na

Kali (31) začal rapovať po tragédii v rodine

Fanúšikov si získal pesničkami o láske a citlivými textami. Aj on má veľa chýb. Toto je raper Kali.

Rapper bez nálepky tvrďasa. Aj tak by sme mohli hovoriť o Kalim, v ktorého textoch nájdete nadávky len málokedy. "Snažím sa nenadávať, ale občas si zanadávam," priznáva.

Píšem o tom, čo cítim

V mnohých prípadoch rapu, sa však na vrchol slávy vyšvihli práve tí, ktorí si skutočne servítku pred ústa nedávali. "Je to o príbehu a o tom, čo človek opisuje, píšem o tom, čo cítim, nie je to o nadávkach, ale o príbehoch," vysvetľuje rapper.

Aby sme to však uviedli na správnu mieru, nepíše len sladké texty týkajúce sa vzťahov. "Ja nie som príkladným partnerom svojej priateľky," tvrdí Kali. "Šťastný človek je zaľúbený človek, ale láska je tenký ľad, taká dvojsečná zbraň," dodáva. Ani v súkromi, napriek tomu, že si občas zaboxuje, nie je konfliktný typ.

Sen sa mení na skutočnosť

Hudba ho bavila odmalička. Takmer 16 rokov sa aktívne venoval futbalu a počas tréningov mu v ušiach nechýbal prehrávač. "Na strednej som si začal písať texty," priznáva spevák. Zlom nastal, keď sa vrátil z vojny. "Zomrela mi mamina, a tak som si všetko začal dávať na papier," hovorí Kali.

Ubehlo viac, ako 6 rokov a Kaliho sen tvoriť hudbu profesionálne sa začal premieňať na skutočnosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie