Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Spevák Potts (43): V škole ma šikanovali
Zdielať na
Hudba

Spevák Potts (43): V škole ma šikanovali

Mnoho ľudí si povie, čo už môže byť z predavača telefónov? No napríklad svetová operná hviezda! Paul Potts mal v šou Británia má talent životnú šancu a on ju využil. Vďaka víťazstvu sa jeho život zmenil.

Paul Potts sa v roku 2007 stal víťazom šou Británia má talent. Z predavača telefónov bez sebavedomia, sa stala operná hviezda a miláčik publika. Jeho život sa radikálne zmenil.  "Cestujem na fantastické miesta, ako je napríklad Praha a všade po celom svete. Veľmi sa mi to páči a baví ma to," tvrdí spevák. 

Paul nemal najšťastnejšie detstvo, spolužiaci ho šikanovali, nosil uniformu a zamiloval si operu. Aj napriek tomu neprestal snívať svoj sen a vďaka tomu ho dnes žije. "Dalo mi to viac príležitosti, najmä v médiách a tiež možnosť vidieť mnoho miest," dodáva Paul.

Paul vie, že na svete je veľa ľudí s talentom. A aj keď dnes nemajú možnosti robiť to, čo chcú, on všetkým radí. "Pokračujte v úsilí, nikdy neviete, kedy sa to vyplatí," hovorí Potts. Talentová šou je na celom svete obľúbená, ale nie každý má možnosť stretnúť sa s obávaným porotcom Simonom Cowellom. Paul pred ním obstál. 

"Myslím si, že je priamy, niekedy je dobre počuť pravdu, aj keď to nieje príjemné," dodáva. Spevák dodnes predal 5 miliónov hudobných nosičov a pred časom navštívil českú metropolu.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie