Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Justin Bieber (19) a Selena Gomez (21) opäť spolu!
Zdielať na
Hudba

Justin Bieber (19) a Selena Gomez (21) opäť spolu!

Love story medzi Justinom Bieberom a Selenou Gomez neskončilo. Napriek odmietaniu špekulácií, že sú opäť pár, strávili spoločný víkend!

Americká speváčka a herečka Selena Gomez a jej bývalý priateľ, spevák Justin Bieber, boli cez víkend kempovať. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého si dvojica pri tejto príležitosti požičala od rappera Chrisa Browna luxusný karavan v hodnote jeden a pol milióna amerických dolárov.

Párik si ho zaparkoval neďaleko mesta Santa Cruz v Kalifornii. 21-ročná speváčka sa snažila pozornosti okolia uniknúť blonďavou parochňou, no populárnu dvojicu si verejnosť aj tak všimla. Gomez a Bieber, ktorí sa rozišli začiatkom roka 2013, spoločným výletom len podporili špekulácie o tom, že sa dávajú opäť dohromady. Viac o ich rozchode si prečítajte TU.

Len nedávno sa zas objavili informácie, že Selena sa snaží zabudnúť na rozpadnutý vzťah v náručí mladého herca Lukea Braceya. Práve s ním si zahraja aj v spoločnom filme. Viac TU.

Spevácka hviezda Bieber má na konte už aj aféru s prostitútkou, ktorá dokázala to, po čom túžia milióny dievčat po celom svete! Nielenže strávila so spevákom vášnivú noc, ešte o tom aj všetkých informovala prostredníctvom videa, ktoré natočila. VIAC TU.

Pre zmenu na nedávnom koncerte v San Paule na Justina zaútočil fanúšik! Počas spevu po ňom hodil pohár s neznámou tekutinou. Reakcia Justina na útok bola naozaj nečakaná! Pozrite si amatérske video z koncertu.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie