Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Depeche Mode je už na Slovensku! Takto prišli
Zdielať na
Hudba

Depeche Mode je už na Slovensku! Takto prišli

Dave Gahan, Martin Lee Gore a Andy Fletcher. Trojica, ktorá viac ako tridsať rokov pôsobí na svetovej hudobnej scéne alternative rocku. Depeche Mode v piatok poobede prileteli do Bratislavy. Koncert pod holým nebom je v poradí ich tretí na Slovensku a depešáci sľubujú, že to riadne roztočia.

Prílet skupiny sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia. Na letisku na nich čakali tri autá so zadymenými sklami a ďalšie auto určené iba na batožinu. Traja muzikanti s úsmevmi na perách vystúpili z lietadla a tešili sa na voľný večer, ktorý dnes strávia v Bratislave.

"Tešíme sa, že sme tu, tešíme sa na Bratislavu," povedal klavírista Andy Fletcher. Dave Gahan a Martin Lee Gore zhovorčiví neboli a kým si Andy zapálil cigaretu po prílete, oni sa usadili v pripravených autách. Tie od odviezli do hotela na nábreží Dunaja, v ktorom vraj štáb, ktorý k nim patrí zabral štyria poschodia.

Prípravy na sobotný koncert sú v plnom prúde už od pondelka. V piatok ráno dorazili na štadión kamióny so svetelnou a zvukovou technikou a 50 robotníkov pomáhalo pri jej vykladaní a montáži.

Večer plný hudby začne o pol siedmej večer a začiatok koncertu Depeche Mode je naplánovaný na pol deviatu večer. Ak sa na koncert chystáte, mali by ste sa pripraviť aj na dopravné obmedzenia. "Prístup je iba z Trnavskej ulice," informuje zástupkyňa organizátora koncertu Zuzana Habodászová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/TV JOJ Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie